Чому пікап замість седана – гарна ідея

Чому пікап замість седана – гарна ідея

buttons.will share

Дивовижно, який мінливий ринок на тлі автомобільної промисловості, котра в заданому і доволі суворому напрямку розвивається більш ніж сотню років. Хай там як, виробникам доводиться прислухатися до покупців, які змушують галузь змінюватися.

Сьогодні автомобілісти шукають чіткий перелік експлуатаційних характеристик:

  • практичність;
  • надійність;
  • якість;
  • потужність;
  • технологічність;
  • підготовка до будь-яких доріг.

Моделі, що поєднують ці основні риси «ідеального автомобіля», опиняються на верхівці олімпу продажів. Цікаво, що ще пару десятиліть тому пальму першості утримували седани, як найбільш універсальні та практичні індивідуальні транспортні засоби. Однак позашляховики і кросовери всім показали, що задовольнити потреби покупців можна ще краще.

Повноприводний позашляховик доречний як на рівній міській дорозі, так і за межами населених пунктів у відсутності твердих покриттів, а завдяки чотирьом ведучим колесам така модель подарує водієві відчуття безпеки і комфорту в будь-яких умовах.

Ще цікавіше спостерігати за тим, як міські жителі все частіше звертають увагу на кузов пікап при виборі наступного автомобіля. Невже спочатку утилітарний, а згодом – сільський транспорт тепер необхідний в умовах мегаполісу? Або сучасні містяни знають якийсь секрет?

Його точно знає новий Mitsubishi L200, що є представником стрімко зростаючого сегмента. Універсальні моделі, сучасні позашляховики, пікапи Mitsubishi обирають покупці в багатьох країнах. Українці ж віддають перевагу саме L200 в класі повноприводних і по-справжньому практичних автомобілів.

Що приваблює покупців у пікапах:

  • надійність конструкції і силових агрегатів;
  • сучасне оснащення, якість та зносостійкість інтер'єру;
  • можливість обирати маршрут без прив'язки до рідкісних рівних доріг;
  • вантажопідйомність (у випадку з Mitsubishi L200 вага причепа перевищує 3 тонни).

На ринку наразі просто не існує представника колись улюбленого багатьма сегмента седанів, який міг би запропонувати схоже поєднання експлуатаційних характеристик. Покупцям в гонитві за найбільш практичним і універсальним рішенням доводиться відмовлятися від традиційних пропозицій на користь багатофункціонального транспорту для будь-якого завдання.

Потреби сучасних автомобілістів просто «виросли» за межі седанів, які встановлюють примхливі обмеження до вантажів і здатні експлуатуватися лише в конкретних умовах. Здається, на цьому тлі пікап має великі шанси перетворитися в автомобільний символ XXI століття.

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital