Компанія Mitsubishi Motors в Україні пожертвувала 3 000 000 грн лікарням у трьох містах України

buttons.will share

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна», перерахував 3 мільйони гривень лікарням у трьох містах України. Допомогу отримали перше територіальне медичне об'єднання Львова, яке має три відокремлені підрозділи: лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая, а також Національна дитяча спеціалізована лікарня ОХМАТДИТ та Уманська міська центральна лікарня.
«Ми вирішили підтримати лікарні, які найбільше потребують надійного обладнання та постійної наявності ліків для надання швидкої своєчасної допомоги постраждалим. У дані шпиталі привозять поранених та тяжко хворих пацієнтів з найгарячіших точок України, у яких ведуться запеклі бої та артобстріли мирного населення», - прокоментував Генеральний директор Mitsubishi Motors в Україні Йошіто Ішіда.
Компанія Mitsubishi Motors в Україні завжди надає допомогу там, де вона найбільш потрібна. Автомобілі Mitsubishi неодноразово допомагали гуманітарним місіям у надзвичайних ситуаціях, які траплялися раніше в Україні. Коли прийшла до нашої країни війна, з першого дня всі співробітники включилися в роботу на різних фронтах: одні на передовій, інші на інформаційному полі битви, треті допомагають зібрати гуманітарну допомогу по всьому світу. Ця війна стосується кожного, і ніхто не залишився осторонь.
«Також хочу зазначити, що компанія активно продовжує підтримувати економіку України. Ми готуємось сплатити податки та надаємо фінансову підтримку дилерським центрам Mitsubishi Motors по всій Україні. Нам важливо підтримати в такий складний час і своїх співробітників, і наших партнерів. Також ми допомагаємо співробітникам та їхнім сім'ям у переміщенні для того, щоб вони залишалися в безпеці та могли максимально бути корисними суспільству», - додав Йошіто Ішіда, Генеральний директор Mitsubishi Motors в Україні.
Тримаємось разом!
Слава Україні! 
 

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital